Quina és la diferència entre un polipasto i un transportador de corretges?

- Jul 20, 2017 -

En les modernes operacions de producció, ja sigui en la indústria de la mòlta, o en moltes altres indústries, es pot veure l'ombra del transportador, algun transport vertical, algun transport aeri inclinat. En resum, sense importar quin tipus de lliurament, per a les nostres operacions de producció per millorar l'eficiència i estalviar recursos humans i financers, avui Xiaobian us explica sobre la galleda d'elevació i la cinta transportadora. Quina és la diferència.

En primer lloc, el transportador de cinta transportadora general, el transportador de cargol, etc., generalment són horitzontals. El transportador de cinturons és l'ús de cinta (cinta), corró, motor i altra transmissió horitzontal. El transportador de cargol es transporta per rotació de fulles helicoïdals. El polipasto de la galleda s'utilitza en la direcció vertical o en un gran angle de inclinació per transportar una gran varietat de materials dispersos i trencats, és un equip de transmissió vertical àmpliament utilitzat. La màquina d'elevació és un transportador vertical, l'ús d'un cinturó o cadena per connectar una de la tremuja (feta de plaques de ferro) per transportar una varietat de materials diferents, juntament amb l'accionament (inclòs el motor i alguns altres accessoris).

Per contra, l'elevació de la cullera funciona en la direcció vertical del transport de materials i petita empremta; i per millorar l'alçada, la ruta de transmissió es redueix molt, de manera que el disseny del sistema és compacte; i l'elevador de la cullera estan tancades. El tancament de la carcassa funciona, té un segell millor, que pot reduir la contaminació del medi ambient.

Per descomptat, tant si es tracta d'una galleda d'elevació com d'un transportador de cinta, té el seu lloc adequat per a la seva utilització, la majoria dels usuaris en la compra o segons les seves necessitats reals de compra.


Notícies relacionades

Productes relacionats