Selecció de col · lector i polsador de pols al molí Superfine

- Jul 20, 2017 -

Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnologia, els equips de fresat, cada vegada més models, la majoria dels usuaris poden triar la fresadora més adequada segons les seves necessitats reals. L'augment del nombre d'equips de fresat també ha permès el desenvolupament continu dels seus equips de suport, com ara la pols del recollidor de pols i la selecció de polsadors. Els models de polsadors i polispasts també són molts, l'usuari pot, d'acord amb les seves necessitats de producció reals, utilitzar els equips auxiliars més propers.

En l'ús del polipast, s'utilitza el polipasto NE i NSE més, l'elevador NSE es troba en el polipasto NE sobre la base del desenvolupament i l'expansió del disseny, el polipast de tipus NSE que el lliurament de l'elevador tipus NE Gran altura d'elevació més elevada , mentre que la mida de l'estructura també augmenta, la potència de la unitat també augmenta. A més, el polipast de tipus NSE i el pitch de la cadena de l'ascensor tipus NE no són els mateixos, el camp de poliment tipus NSE no és superior a 150 mm, el camp de poliment tipus NE no és inferior a 150 mm, tots sabem que el camp és petit, corrent ràpid. La velocitat de la cadena d'elevació de tipus NSE és de 60 m / min o més, la velocitat de la cadena de l'ascensor tipus NE és de 60 m / min, al país amb unitats de cadena generalment 60 m / min - 80 m / min.

En la selecció del col · lector de pols, es recomana utilitzar el filtre de polsos. Filtre de pols que la capacitat general de neteja del filtre de borsa, per mantenir una alta velocitat de filtració. El gas carregat de pols des de l'entrada al centre d'una caixa amb una sèrie de bosses de filtre, quan el gas carregat de pols a través de l'escapament de la bossa del filtre, la pols va quedar encallada a la superfície externa de la bossa de filtre i el gas es purifica per l'aficionat a l'atmosfera La borsa del filtre es fixa a la placa perforada mitjançant una gàbia de borsa. El filtre de pols no només purifica l'aire, sinó també una combinació del desenvolupament de l'economia verda nacional, és la millor opció per als dos festivals, per tal de seleccionar la màquina pols ultra fina amb un filtre de polsos.

La nostra empresa és un fabricant professional de molins de mineral, R + D i producció de diversos tipus de fresadores de mineral, la màquina de fresat ultrafina és la meva empresa un important equip de fresat rendible, el molí vertical és el meu. L'última investigació i desenvolupament d'un Molí, vaig produir el molí per satisfer les diverses necessitats de producció de l'usuari, va donar la benvinguda als nous i antics clients a comprar.


Notícies relacionades

Productes relacionats