Xina adoptarà quatre mesures normatives per ampliar les importacions.

- Aug 02, 2018 -

Fa uns dies, l'Oficina General del Consell d'Estat va enviar les "Opinions sobre l'expansió de les importacions per promoure el desenvolupament equilibrat del comerç exterior" (d'ara endavant, "Opinions").

Les "Opinions" van assenyalar que és necessari implementar els acords de presa de decisions del Comitè Central del Partit i del Consell d'Estat per promoure una estratègia beneficiosa i guanyadora, millorar l'execució d'importacions per satisfer les necessitats d'actualització del consum de les persones, accelerar la innovació institucional i institucional, promoure la reestructuració econòmica i millorar la competitivitat internacional. El paper positiu del partit és ampliar encara més les importacions, estabilitzar les exportacions, promoure el desenvolupament equilibrat del comerç exterior, promoure el desenvolupament econòmic d'alta qualitat i mantenir el lliure comerç. Les "Opinions" proposen mesures de política per ampliar les importacions per promoure el desenvolupament equilibrat del comerç exterior des de quatre aspectes.

El primer és optimitzar l'estructura d'importació per promoure l'actualització de la producció i el consum. Donar suport a la importació de productes relacionats amb la subsistència de les persones, adaptar-se a les necessitats d'actualització del consum i millorar la qualitat de la seva oferta, i donar suport a la importació de productes de consum diari, medicaments i rehabilitació i equips de cura de la vellesa molt relacionats amb la vida de les persones. Implementarem mesures per reduir la taxa impositiva d'importació d'alguns productes bàsics, reduir els vincles de circulació intermedis, netejar augments de preus irracionals i millorar eficaçment els nivells de vida de les persones. Millori la política de botigues lliures d'impostos i amplieu la importació de productes lliures d'impostos. Desenvolupar de manera vigorosa el nou comerç de serveis i promoure la importació de serveis de producció, com el disseny arquitectònic, la logística comercial, els serveis de consultoria, l'R + D i el disseny, la conservació de l'energia i la protecció del medi ambient i els serveis ambientals. Augmentar la importació d'equips tècnics que contribueixin a la transformació i el desenvolupament, i augmentar la importació de productes agrícoles i de productes de recursos.

El segon és optimitzar el disseny del mercat internacional. Reforça la cooperació internacional "One Belt, One Road", dóna ple rendiment al mecanisme multilateral de cooperació econòmica i comercial i considera que els països "Cinto y carretera" són la font clau d'importació. Accelerar la implementació de l'estratègia de la zona de lliure comerç, promoure activament les negociacions amb les zones de lliure comerç de països i regions rellevants, i accelerar la construcció d'una xarxa de zones de lliure comerç d'alt nivell basades en les zones circumdants i irradiant el cinturó i la carretera "I globalment. Implementar acords preferencials per a la importació de béns i serveis dels països menys avançats.

La tercera és jugar activament la funció de promoció multicanal. Executar la Xina International Import Expo. Continuarem tenint un paper en la promoció de la inversió estrangera a l'hora d'ampliar les importacions, millorar el sistema de gestió de la inversió estrangera i optimitzar l'entorn d'inversió nacional. Promoure una interacció efectiva entre el comerç exterior i la inversió estrangera, accelerar la signatura d'acords d'inversió d'alt nivell i millorar el nivell de facilitació d'inversions estrangeres. Innovar en el mode de comerç d'importació, accelerar la replicació i la promoció de l'experiència madura a la zona pilot integral de comerç electrònic i accelerar el pilot d'importació paral·lela d'automòbils.

El quart és millorar les condicions per a la liberalització i la facilitació del comerç. Conreà de manera vigorosa la plataforma de promoció d'importacions i cultivem diverses àrees de demostració per a la promoció de la innovació en el comerç d'importació del país. Optimitzeu el procés d'aprovació de la duana i milloreu el nivell de facilitació del comerç d'importacions. Redueix els costos institucionals dels enllaços d'importació i aclareix càrrecs no raonables per als enllaços d'importació. Accelerar la millora de l'entorn empresarial intern, enfortir la construcció del sistema de crèdit de comerç exterior i la protecció de la propietat intel·lectual, promoure la construcció del sistema de traçabilitat dels béns de consum importats en funció del sistema de retirada del consumidor d'importació d'impagaments, trencar mercaderies falses i de mala qualitat, i estandarditzar i millorar l'ordre del mercat intern.


Notícies relacionades

Productes relacionats

  • Grua de Torre QTZ80(5810)
  • P4010 Grua Topless
  • D120 Luffing grua
  • 3023A Derrick grua
  • Elevació SC200/200
  • ZLP800 bressol