Com instal · lar la carcassa externa del polipast

- Jul 20, 2017 -

Hoquei de cubs és la nostra indústria industrial i de fabricació de maquinària, sovint veuen els equips de màquines, el seu principi de funcionament és senzill, però s'utilitza àmpliament, ja sigui de ciment o d'altres materials, es pot millorar, de manera que la situació de fallida de la cullera és molt petita. per estendre la vida útil de la galleda d'elevació, l'obra més important és fer el manteniment o la substitució del xassís. Sabem que es pot especificar l'alçada del transportador d'elevació de la cullera, l'ús de la secció multisecular de la tecnologia per muntar, per tal de dominar les dues seccions de les habilitats d'instal·lació, la resta pot utilitzar el mateix mètode.

1, la instal·lació ha d'estar equipada amb instal·ladors, elevadors, elèctrics i soldadors i altres treballadors professionals per participar.

2, abans de la instal·lació, haureu de comprovar acuradament el lloc d'instal·lació de la planta, el cèrcol o el forat del sòl i la instal·lació entre la mida del polipast, en particular, ha de prestar atenció a la instal·lació del polipast (esquerra o dreta) per fer front al disseny requisits de dibuixos. Si trobeu que la mida real i la mida del disseny no es compleixen, s'haurien de mesurar després de la mida real que cal modificar per garantir la qualitat de la instal·lació.

3, la instal·lació s'ha de preparar abans de les eines i materials d'instal·lació necessaris.

4, el procés d'instal·lació de l'equip, l'usuari haurà de realitzar immediatament a la màquina d'elevació les peces d'inventari, classificació i inspecció de qualitat, i conservar-les correctament, no s'ha d'obrir amuntegades per evitar la corrosió i el dany a les peces. Si trobeu que la màquina està incompleta o està malmesa, heu d'intentar omplir o reparar.

5, la instal·lació del primer nivell amb el nivell d'anivellament, com el descobriment de desiguals, permetent l'ús del coixinet de plaques d'acer i, a partir de la base del mapa d'arrossegament, s'ha fixat sobre la base del cargol de peu una vegada una altra revisió. El dispositiu de capçalera i el centre del xassís al pis corresponent a la instal·lació, però també en el procés d'instal·lació, seran el centre del xassís des de la part superior fins a la següent secció d'un penjat.


Notícies relacionades

Productes relacionats