Les cinc àrees principals de fabricació d'equip, com ara la reorganització i la integració d'empreses centrals, es posarà en escena.

- Mar 23, 2018 -

Com a columna vertebral important i la columna vertebral de l'economia nacional, les notícies sobre la reorganització i la integració d'empreses centrals sempre ha atret molt l'atenció. La junta executiva del Consell d'estat celebrada el 27 de setembre va proposar que, sobre la base de voluntaris i consens per les empreses, d'acord amb el principi de "Madurar una llar i promoure una llar", estem constantment que exaltin empreses estatals en els camps de la fabricació d'equip, carbó, electricitat, de comunicació i Enginyeria Química. Reorganitzar i integrar tan com per millorar l'eficiència de l'assignació de recursos i millorar la competitivitat.

Wang Jun, l'economista del Banc Zhongyuan, va dir en una entrevista amb la reportera "Valors diaris" ahir que les esmentades cinc àrees principals eren el focus de la següent fase de la reestructuració del govern central i la integració, principalment a causa de les empreses centrals existents i empreses multinacionals de classe mundial en aquests camps. Hi ha encara relativament grans espais buits i sense evidents avantatges competitius. Les actuacions destacades són les següents: en primer lloc, el grau d'internacionalització és baixa, i la capacitat d'integrar recursos a escala global no és fort; capacitat d'innovació tècnica segon, debilitat i manca de discurs internacional drets. En el mercat internacional, el poder de preus; En tercer lloc, en la divisió internacional del treball i la cadena industrial global al capdavall, corporatiu influència i estatus indústria mundial encara ha de ser millorat; Quart, la falta greu de marques de reconegut prestigi internacional; En cinquè lloc, el nivell més baix de la gestió empresarial, falta de vitalitat interna, la competitivitat global és feble.

"Des de la Perspectiva de la gestió, és l'objectiu fonamental de promoure la reestructuració d'empreses centrals per poder arribar a ser més grans i més forts i optimitzar les empreses estatals i millorar constantment la vitalitat, el control, la influència, i el risc de resistència de l'economia estatal per tal que pugui adaptar-se a activament i dirigir l'economia. Per desenvolupar la nova normalitat, des del punt de vista de l'empresa mateixa, esperem poder cultivar i crear grups d'empresa multinacional que s'ajusten a les normes internacionals i operar eficaçment a través d'aliances forts i fluix i conrear i construir un perspectiva global i nacional. Desenvolupament a l'estranger, operacions transnacionals, grups d'empresa multinacional amb la competitivitat internacional i la influència de la marca; alimentant i construir grups empresa multinacional amb tecnologies capdavanteres, marques conegudes i millorant industrial líder". Wang Jun creu.

Periodista del "Diari valors" aprendre de la SASAC que des del 18 Congrés Nacional del partit, l'èxit dels 18 grups de 34 societats s'ha completat, els resultats poden ser descrits com molt significativa. Al 2016, el benefici total de les empreses recomposades va augmentar en més del 40% del 2012. En termes de racionalització de personal i despeses de gestió corporativa, a partir de 2017 d'agost, el govern central reduït un total de 6.395 jurídiques, redueix costos laborals 27.4 milions de iuans en total i reduir les despeses de gestió 10,6 milions de iuans, que també millor eficiència operadores mentre redueix costos i despeses. .

Al mateix temps, es va establir novament Xina aviació Development Corporation. A més, tres companyies de telecomunicacions configurar l'empresa torre, Xina aeroespacial Materials i les tres companyies aèries més gran d'establir una plataforma per a la salvaguarda i compartir el material de l'aviació. Les empreses pertinents carbó han establert un carbó empresa actiu plataforma de gestió per a empreses centrals, que ha promogut amb eficàcia la concentració dels recursos a empreses competitives i concentració de grans empreses.

Segons Bai Yingzi, Director de l'oficina reforma SASAC, el següent pas serà seguir concentrar els recursos en les principals empreses i empreses avantatjoses, enfortir i refinar les empreses principals de les empreses centrals, i cultivar un grup de competitivitat bàsics i eficiència d'assignació de recursos alta avantatges industrials a través de reestructuració. Empreses líders obvis jugar un paper clau en la revitalització de l'economia real.

A més, l'eficiència de l'assignació d'actius estatals després de reorganització també ha augmentat significativament. S'entén que des de la Constitució de l'empresa torre, el nivell de participació de noves torres d'acer s'ha augmentat del 20% al 70%. En els últims dos anys, té reduïda la construcció de 501,000 Torres duplicats, salvat inversió construcció de 88 milions de iuans i salvat 23.000 acres de terra. China COSCO Shipping àmpliament ha impulsat la coordinació de tràfic de contenidors i completar la integració de xarxes nacionals, xarxes a l'estranger, organitzacions, sistemes operatius i rutes aèries. 2016, es va aconseguir un augment d'aproximadament 4,7 milions de iuans.

Pàgina 2 de 2

El 20 de setembre, en el 2017 Xina (Pekín) construcció maquinària saló internacional, debut global de l'eruga de la nova generació d'excavadora hidràulica va atreure l'atenció de molts espectadors. El mateix dia, eruga va presentar sis elegants productes i solucions en una sola vegada, que es va convertir en un important punt culminant de l'espectacle.

Aquesta exposició és la primera exposició internacional a gran escala ja recuperat de la indústria de maquinària de construcció global. A més d'eruga, més de 1.000 R&D, organitzacions de fabricació i serveis de la indústria de maquinària de construcció incloent Sany grup, Zoomlion i XCMG exposats. Darrere la popularitat en auge és la recuperació de la indústria de maquinària de construcció després un cinc anys "hivern període".

Segons dades de la Xina construcció maquinària Associació de la indústria, a l'agost d'enguany, fabricants principals excavadora venut uns 8.700 excavadores de diversos tipus, i la taxa de creixement va romandre al 100% durant cinc mesos consecutius.

"Malgrat la profunditat d'ajustaments en els últims cinc anys, Xina roman mercat més important del món per maquinària de construcció i segueix sent el major mercat per al desenvolupament global." Qi Jun, president de la Xina construcció maquinària Industry Association, va dir en la conferència que maquinària de construcció dominant del món actualment és fabricants ja han començat els negocis a la Xina, i molts també han assolit en profunditat Localització. Empreses xineses també han ampliat la seva producte arribi de mercats emergents tradicionals als països desenvolupats europeus i americans i les regions.

Segons Chen Qihua, vicepresident global de Caterpillar i president de l'eruga (Xina) societat d'inversió, a part dels factors cícliques, com a factors determinants del creixement de la indústria de maquinària de construcció són la infraestructura Nacional projectes de construcció, desenvolupament immobiliari i la urbanització. Han estat impulsat la construcció de "Un cinturó i un camí" i l'acceleració dels projectes PPP. No obstant això, Chen Qihua també va dir que les característiques actuals de creixement del mercat són molt diferents als de fa cinc anys. La indústria de maquinària de construcció ha entrat en una nova era caracteritzada per màquines intel·ligents i serveis intel·ligents.

Aquesta sentència va ser aprovat per Min Wang, president de XCMG. Va dir que en els últims cinc anys, la indústria de maquinària de construcció a la Xina no ha fet un pas, però s'ha accelerat la seva disposició en Internet de les coses, núvols industrials i fabricació elegant. En aquesta exposició, novetats de XCMG estan plens de productes intel·ligent desenvolupades.

Quant temps pot mantenir l'impuls de creixement del mercat maquinària construcció? Chen Qihua, va dir que des de l'any següent, la indústria de maquinària de construcció es preveu que entri una etapa sostinguda i estable. En els propers dos o tres anys, la indústria de maquinària de construcció mantindrà un creixement relativament estable i estable.

Aquesta visió també representa l'opinió de molts expositors. En particular, com l'economia de la Xina s'ha estabilitzat i esdevenir més favorable, la confiança de la majoria de les empreses més ha augmentat.

Actualment, el camp de la maquinària de construcció a la Xina és un mercat totalment oberta i competitiva lliure, i la velocitat de la supervivència del més apte en la indústria ha accelerat. Un responsable d'una empresa de maquinària de construcció a Fujian indica que amb la millora contínua dels requisits nacionals de protecció del medi ambient, estàndards de la indústria d'emissió es posarà a l'agenda abans i després de 2019.


Coneixement del sector corresponent

Productes relacionats